luni, 31 ianuarie 2011

legenda vampirilor

Vampirii...
Mereu apar intrebari de genul: ce sunt vampirii? ei oare exista? ce puteri au? cum pot fi opriti de la a face rau? ce slabiciuni au? etc.

Va pot raspunde la toate aceste intrebari. Mai intai ... cum au aparut vampirii?
Initial a existat un singur astfel de vampir. I se spunea Dracula (Drake). El s-a impotrivit oricarei persoane, oricarei opinii. Isi dorea puterea. Vroia sa fie stapanul lumii. Asa ca a creat 5 vampiri ai lui pe care i-a antrenat - LEGENDS VAMPIRES (vampirii legendari):
Numele lor erau (in ordinea puterii lor):
1.Nakabba
2.Lasin
3.Swizer
4.Asmman
5.Sahibba (fratele lui Nakabba)

Acestia l-au servit si ajutat pe stapanul lor pana la sfarsitul vietii lor. Dracula l-a invatat pe Nakabba sa stapaneasca telechinezia partiala, in timp ce el era singura creatura de pe Pamant care stapanea telechinezia totala: putea misca orice doar cu puterea mintii. De asemenea controla si telepatia. Intre timp acesta a aflat ca exista o arma care sa il faca invincibil - un talisman al vampirilor. Asa ca a creat o armata intreaga de vampiri carora le-a impus reguli si responsabilitati, in schimbul "darului" pe care el li l-a facut si a pornit in cautarea talismanului. Vampirii au fost impartit in clanuri. Unul dintre clanuri de origine ceha, condus de un iubitor de oameni a gasit talismanul si s-a impotrivit Stapanului. Acesta i-a folosit puterile si l-a bagat pe Dracula intr-o stare de hibernare vesnica. Apoi l-a ascuns(talismanul) intr-un loc sigur, unde urma sa il gaseasca stranepotii lui. In final a fost prins si condamnat la moarte prin jupuiere de piele si ungere cu suc de usturoi.
Vampirii au continuat sa existe intr-un mod care sa nu fie observabil, ascns de lume dupa regulile anterioare ale stapanului si au jurat sa gaseasca o cale sa il reinvie pe El.
In anul 2006 au gasit o profetie ce spunea ca "sangele celei mai tinere persoane ce se trage din Dracula il poate invia". Asa ca acestia au cautat in continuare si au gasit in cativa ani o persoana de sex feminin ce provenea din El. Fiind de o varsta frageda, la scoala il avea ca si coleg de clasa pe unul din stranepotii celui care l-a "inghetat" pe stapan. Fata nu dorea raul nimanui si nu stia ca exista vampiri. In final totul se descopera. Acel stranepot continua lupta impotriva vampirilor chiar daca era si el unul, o salveaza pe fata, il ucide pe Nakabba printr-un noroc pur si gaseste talismanul. Afla ce puteri are dar aceste avea si parti negative: avea influenta asupra mintii lui si il facea mai rau ca de obicei si mai pericolos. DUpa ceva vreme este provocat de Sahibba, pe care il invinge fiind mult mai puternic ca inainte. Pleaca mai departe de unul singur catre "casa" vampirilor le bea toate resursele de sange pe care ei le colectasera apoi foloseste toata puterea talismanului si distruge si corpul stapanului .. adica tot ce a mai ramas din el. odata cu asta toti vampirii isi pierd puterile. Ca recompensa a victoriei acesta primeste o dorinta care sa i se indeplineasca. Acesta isi doreste ca el sa redevina vampir - singurul vampir din lume.
Dupa asta mai creaza inca 4 vampiri . Intre timp s-a izbit de alta problema: ca o contraforta au aparut varcolacii. Si acum lupta se da in prezent. Vom vedea ce va urma!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu